Satelliet

Satelliet
Europa’s behoefte aan breedband internet ligt op het hoogste niveau ooit. Op dit moment zijn er zo’n 20 miljoen huishoudens door geheel Europa, die geen of beperkt toegang kunnen krijgen tot ADSL- of kabel netwerken. Om die reden hebben Eutelsat en ViaSat hun expertise gebundeld om op deze manier een nieuw systeem aan te kunnen bieden op het gebied van breedband internet. Tooway is een nieuwe generatie van twee-weg breedband internet, die een up- en downlink mogelijk maakt via de satelliet en die beschikbaar is voor iedereen!

Hoe werkt het ?
Tooway voorziet huishoudens van een satelliet internet verbinding, die tot 60 keer sneller is dan een standaard inbel-verbinding. Een Tooway schotel en modem is het enige wat men nodig heeft om gebruik te kunnen maken van internet via de satelliet. Zodra de installatie voltooid is, geniet u van breedband internet met een download snelheid tot 20Mbps en een upload snelheid tot 6Mbps.

Tooway maakt gebruik van KA-SAT, middels KA-Band. De KA-Band biedt dekking in vrijwel geheel Europa.

Kosten
World of Wireless zorgt ervoor dat alles geïnstalleerd, afgesteld en werkend is op uw locatie. Elke computer, tablet of smartphone kan dan gebruik maken van het internet.

Onze medewerkers sluiten alles netjes aan voor €950,-* exclusief btw. Kabels worden netjes aangelegd, het satelliet modem wordt geconfigureerd.

Laat een reactie achter